maanantai 15.8.2022 | 04:13
Tilaa lehti
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
UUTINEN | KP24

Veteli Pesiksen B-pojat aloittivat mitalinmetsästyksen vakuuttavasti

La 5.5.2018 klo 18:58 | päivitetty la 20:30

Veteli Pesiksen B-poikien pelikausi avattiin kotikentällä itärajalta tullutta Kiteen Palloa vastaan. Ensimmäisessä vuoroparissa vierailija meni vielä 0–2 johtoon, mutta tämän jälkeen Veteli ja varsinkin Perttu Ruuska löysi koville lyönneille tilaa. Sarjan ennakkosuosikiksi rankattu Veteli Pesis vyörytti tilanteita läpi ottelun ja kotiutuslyönneistä vastasivat lähinnä Ruuska ja Elmeri Anttila.

Ensimmäinen jakso päättyi Veteli Pesikselle 6–2 pienen alkujännityksen jälkeen, jonka kotijoukkueen pelinjohtaja Jarmo Kauppinenkin myönsi. Jakson huikeimman suorituksen esitti Elmeri Anttila kun hän suoristi parimetrisen vartalonsa ja syöksyi varmalta näyttäneen välilyönnin kopiksi räpyläänsä.

Toinen jakso oli vielä selkeämmmin kotijoukkueen hallintaa päättyen 9–0 voittoon. Tässä jaksossa Elmeri Anttila kiersi kesän ensimmäisen kunnarin, kun lyönti karkasi kopparilta kauas Ruohopatin pusikkoon. Kotijoukkueen pelinjohtajan Jarmo Kauppisen mukaan voitonavaimena pelissä oli hyvä ja liikkuva ulkopeli jossa ei turhia tilanteita vastustajalle annettu.

Yleisöä aurinkoisessa kevätsäässä pelatussa ottelussa oli noin 150 ja peli päättyi 2–0 voittoon. Ottelun kakkospalkinnot menivät Vetelin Perttu Ruuskalle ja Kiteen Joni Heikkiselle. Ykköspalkinnot pokkasivat Vetelin Elmeri Anttila ja Kiteen Elmeri Purmonen.

B-poikien seuraava peli on ensiviikon perjantaina ja peli pelataan Halsuan Käpylässä. Vastustajaksi tulee Joensuun Maila.

#