maanantai 26.9.2022 | 06:50
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Kärsämäen Kataja nousi pesäpallon Suomensarjaan – Joukkue voitti kaikki pelit

Outi Levä
Ke 21.9.2022 klo 06:00

Syyskuun alussa Katajan miesten pesäpallojoukkue nousi maakuntasarjasta Suomensarjaan. Kataja voitti ylemmän loppusarjan viimeisessä ottelussa Oulaisten Huiman kotikentällään Patteri-areenalla lukemin 2-1. Ensimmäinen jakso meni vierasjoukkueelle, mutta toinen jakso oli kotijoukkueelta parempaa peliä. Supervuoroparissa Katajan miehet onnistuivat tekemään yhden juoksun, Oulaisten juoksutili pysyi nollilla, joten Katajan pesäpallokausi päättyi sarjanousuun. Pelin ykköspalkinnon sai Juho Karsikas ja kakkospalkinnon Matti Mikkonen.

Katajan joukkue oli sekoitus nuoria pelaajia ja vanhoja konkareita, jotka käänsivät kokemuksen tuomalla varmuudella monet sarjapelit Katajan voitoksi.

Katajan joukkueessa oli pelaajia Haapajärveltä, Kinnulasta, Kärsämäeltä, Pyhäjärveltä ja Reisjärveltä. Joukkueessa on kauden aikana pelannut kaksikymmentäyksi eri pelaajaa, nuorimmat 2008 ja kokeeneimmat 1970 luvun alkupuolella syntyneitä, sanoo pelinjohtajana haapajärvisen Marko Kinnusen kanssa toiminut Jarmo Kuosmanen.

Nousijajoukkueessa pelasivat haapajärviset Niilo Isoherranen, Juho Karsikas, Markus Kemell, Eemi Kinnunen, Janne ja Kasper Kippola, Aaron Koskela ja Kalle Puurula, kinnulalaiset Pyry Leppänen ja Panu Puputti, kärsämäkiset Janne Autio, Juho Karsikas, Arttu Kuosmanen, Miska Laitila, Matti Mikkonen ja Mika Pinola, pyhäjärviset Antti ja Ville Laukkanen sekä reisjärviset Matti Koskela, Juho Peltokangas ja Aatu Savelainen.

#