tiistai 16.8.2022 | 00:22
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Valtuutettu Sari Huuskonen viettää vapaa-aikansa vaimona, äitinä ja mummona

Venla Savela
Ti 28.6.2022 klo 18:00

Reisjärvi

Tällä hetkellä toista kautta valtuutettuna oleva Sari Huuskonen on ollut aina kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista.

– Lempiaineeni koulussa oli historia ja yhteiskuntaoppi. Lupauduin mukaan politiikkaan, kun minua pyydettiin ehdokkaaksi vuonna 2017.

Kunnanhallituksen puheenjohtajana Huuskonen johtaa kuntastrategian ja kunnanhallituksen tehtävien toteuttamisen edellyttämää poliittista yhteistyötä käymällä asioiden käsittelyn edellyttämiä keskusteluja poliittisten ryhmien kanssa sekä pitämällä sopivin tavoin yhteyttä kunnan asukkaisiin ja muihin sidosryhmiin.

– Toivon, että poliittinen ilmapiiri on edelleen jatkossakin keskustelevaa, toista kunnioittava ja yhteisen Reisjärven puolesta eteenpäin vievää. Olemme asioista eri mieltä, mutta muistamme sen, että asiat riitelevät – eivät henkilöt.

Huuskonen muutti Reisjärvelle niin sanotusti miehen perässä.

– Aviomieheni Mikko asui Reisjärvellä ja tänne oli luontevaa tulla Mikon työn takia.

Aviomiehen lisäksi Huuskosen perheeseen kuuluvat kuusi lasta sekä lapsenlapsi. Lapsista vanhimmat ovat jo muuttaneet pois kotoa.

- Poikani perhe asuu naapurissa, joten nautin mummon roolista täysin sydämin.

Huuskonen on tällä hetkellä kesälomalla. Lomansa hän viettää rauhallisesti kotona.

- Meillä on usein kesäisin ja talvisin sukulaisia vierailuille, joten heidän kanssaan loma vierähtää nopeasti. Olemme matkustelleet jonkun verran ulkomailla. Kotimaassa käymme yleensä lapsille sopivassa paikoissa kuten huvipuistoissa.

Huuskonen viihtyy myös kirjojen ja ulkoilun äärellä.

– Kun ajatukset pitää saada muualle, luen kirjaa. Ulkoilen, liikun ja pidän erityisesti hiihdosta. Kesällä käyn saunamökillämme saunomassa, nauttimassa luonnosta ja rauhasta sekä uimisesta.

Projektit eivät pääty vapaa-ajallakaan täysin.

– Minulla on aina haaveita kodin tai pihapiirin suhteen, mutta yleensä perheen miehet ne toteuttavat ja minä toimin niin sanotusti työnjohtajana, Huuskonen naurahtaa.

#