maanantai 20.9.2021 | 13:40
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Kärsämäen Teboil avasi eilen ovensa – Uudet yrittäjät lupaavat leipoa asiakkailleen jatkossakin Nelostien kuuluisia munkkeja

Outi Levä
To 2.9.2021 klo 08:00

Elokuun kiinni pysynyt Kärsämäen Teboil avasi ovensa eilen. Avajaisia vietettiin täytekakkukahvein ja aletankkauksin. Huoltamoyrittäjinä toimivat haapajärviset Toni ja Jukka Kukonlehto. Kukonlehdoilla on autogrillit Haapavedellä ja Ylivieskassa.

– Eräs kärsämäkinen vinkkasi, että täällä olisi kauppapaikka vapaana, sanoo Jukka Kukonlehto. Tartuimme tilaisuuteen ja ryhdyimme käynnistämään toimintaa.

Kukonlehdot perustivat liiketoimintaansa varten uuden yrityksen Huoltamo T & J Kukonlehto Oy:n ja ryhtyivät siivoamaan ja kunnostamaan entisiä tiloja.

– Kaikki paikat on siivottu, kalusteita järjestelty, uusittu ja hankittu lisää. Suurta apua on ollut hyvissä sukulaissuhteissa ja lähipiirin vankassa osaamisessa, kiittelee Toni Kukonlehto. – Tavaravalikoima laajenee ja monipuolistuu.

Yrittäjät panostavat huoltamon viihtyisyyteen, palveluun, tuotteiden laatuun ja miljööseen: jotain uutta tulee ja jotain entistä jää. Mites munkit? Niistähän Kärsämäen Teboil on kuuluisa.

– Uudesta koneesta saa kuumaa kaakaota jatkuvasti. Virvoitusjuomat tulevat hanoista. À la carte ja lounas aloitetaan ensi viikon alussa eli 6.9 ja grilli avautuu lähiaikoina. Ja kyllä! Meillä leivotaan munkit itse edelleen. Nelostien parhaat munkit, kehaisee Toni Kukonlehto.

Yrittäjien lisäksi asiakkaita palvelevat työntekijät, jotka käyvät töissä lähialueilta, Haapajärveltä, Nivalasta, Pyhäjärveltä ja Pyhännältä.

Maanantaina yrittäjät laittoivat hikihatussa kuntoon paikkoja ja lastasivat tavaroita hyllyihin. Perushuollon sai myös autojen pesupaikka ja toimittajan auto pääsi kokeilemaan, miten laitteisto toimii. Kyllä pesee ja auton kylki kiiltää!

#