sunnuntai 11.4.2021 | 16:13
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Haapajärven "Suppari" palkittiin Pohjois-Suomen parhaana

Satu Kangas-Viljamäki
Ma 15.2.2021 klo 09:43 | päivitetty ma 09:44

K-Supermarket -ketju on valinnut Haapajärven K-Supermarketin Pohjois-Suomen parhaaksi kaupaksi.

– Palkittavissa kaupoissa toimintaa kehitetään innovatiivisesti ja pitkäjänteisesti. Intohimo rakentaa tavallista parempaa ruokakauppaa ja elämyksiä asiakkaalle näkyy ja kuuluu kaikissa näissä kaupoissa. Tänä vuonna huomioimme myös poikkeusolot ja sen, miten K-Supermarketit onnistuivat varmistamaan turvallisen asioinnin ja työnteon eri puolilla Suomea, kertoo K-Supermarket -ketjun johtaja Anne Hujala ketjun tiedotteessaan.

K-Supermarket Haapajärven voittoa perusteltiin seuraavasti: "Suomen K-Supermarketien asiakastyytyväisyydessä huippuluokkaa. Kauppiaspariskunta on lyhyessä ajassa hurmannut asiakkaat: Asiakkaiden tuotetoiveita on kuunneltu alusta asti ja kauppaa kehitetään niiden pohjalta. Erilaiset tempaukset rytmittävät kaupan arkea niin somessa kuin kaupallakin. Herkkutorilta löytyy paljon sellaista tarjontaa, jota ei muualta Haapajärveltä saa."

– Saimme tietää palkinnosta viime torstaina ja täytyy myöntää, että hyvältä tuntuu, kauppias Samuli Ahola kertoo tyytyväisenä.

K-Supermarket Haapajärven kauppiaat, Ahola ja Viola Kantola saivat viime vuonna henkilökohtaiset Vuoden tulokas -palkinnot ja nyt koko kauppa sai tunnustusta.

K-Supermarketteja on koko Suomessa 241 kappaletta, Pohjois-Suomessa 32.

Ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Koko Suomen parhaan kaupan tittelin nappasi tänä vuonna Erkki Zaiedman ja Eija Voutilainen K-Supermarket Lasihytistä Espoon Kauklahdesta.

#