perjantai 30.10.2020 | 01:40
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Mielipide

Viikon 42 Tekstarit

To 15.10.2020 klo 12:03

Miks lukkarin tai edes unilukkarin tai suntion sukulainen haluaa jokainen selänteeläinen olla? Voihan rivanteri.

Isot kiitokset Jorma Leskiselle! Tässä lehdessä olleesta kirjoituksesta 1.10! Kuntalaiset, silmät auki ja kuulolla, minne ns. tukirahat Pyhäjärvellä käytetään? Meneekö sinne, mihin tarkoitettukin?

Outoa se on, syrjäseudullakin kun sähköjohtoja siirretään paikasta toiseen. Mitä se on? Ja miksi? Asiantuntijathan ne sähköfirmassa tietää, ja poliisitkin, saa selville, että mikä on homman nimi? Kansalaisille kuuluu yksinoikeus elää omaa elämäänsä rauhassa ilman asiaankuulumattomien häiriköintiäkin.

Kyllä Haapajärvellä on kiusaamista myös opettajien puolelta. Monta vuotta jatkunut ja aina kun lasta joku keksii syyttää, opettajat samassa veneessä. Muistakaa, että myös ”uhri” voi olla kiusaaja. Mutta nyt on tilanne se, että niin metsä vastaa kun sinne huudetaan. Nyt selvitetään myös opettajien tekemiset, jotta lapsi saa koulurauhan. Lapsen puolella

Pyhäjärven kaupungilla on varaa tennishallin tekoon, mutta ei ilmeisesti opettajien palkkoihin! Jos ja kun opettajat lomautetaan. Tenho Haavisto

Tää korona-aikanakin, on kai eräillä ajankulumisongelmia, sellaisia, että jopa kauppojen parkkipaikoillakin kytätään autonvalot palaen, ja perässä ajetaan, liittymässä useamman auton porukan kokoontuminen, räkyttääkö ne tienviitat tälle porukalle, vai miksi se tienviitta on runneltu, on asiaankuulumatonta tuollaiset teotkin, että se tyhmyys näytetään noinkin, eikö ole tilaa omalla pihallasi tehä samaa, vai onko se pahaolontuntosi niin paha, että esität ja teet niitä tekosiasikin. Siinäpä sinulle aivojumppaa ja vanhemmillesikin, ja anna, sinulle syyttömiä ihmisiä, heille rauha.

Missä mennään Keskustapuolue Reisjärvellä, kun erotetaan aktiivista jäsentä Selänteen valtuustosta? Järki käteen.

#