perjantai 29.5.2020 | 07:12
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Motoristit kokoontuvat Pyhäjärvelle viikonloppuna – perinteiseen tapahtumaan odotetaan noin 400 motoristia ympäri Suomen

Arja Kangas
Ti 9.7.2019 klo 08:12

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Moottoripyöräilijät ajelevat tulevana viikonloppuna Pyhäjärvelle. Kärsämäen moottori-pyöräkerho MC Seven Flames järjestää jo 44. Kirjavankierroksen tällä kertaa Emolahden leirintäalueella. Kyseessä on kansainvälinen kokoontumisajo ja järjestäjät odottavat paikalle noin 400 motoristia ympäri Suomea ja kauempaakin.

Tapahtuma alkaa perjantaina iltapäivällä porttien avautuessa. Illalla pyöräväelle esiintyy Puolitaival Company.

Lauantaina ajettava kiertoajelu käynnistyy klo 12.00, jolloin moottoripyöräletka kiertää tutustumassa pyhäjärvisiin maisemiin ja Pyhäsalmen kaivokseen. Letkaan voi liittyä vapaasti mukaan myös matkan varrella. Päivän ohjelmassa on lisäksi mm. taitoajo, beach volleyta, tikanheittoa, arpajaiset, uutuutena tietovisa sekä lasten piirustuskilpailu.

Lauantai-iltana jaetaan perinteiset palkinnot pisimmän matkan ajaneille motoristeille ja kerholle sekä suurimmalle kerholle. Lavalle nousee musisoimaan Rumble Rockers.

Kirjavankierros on perinteinen matkailutapahtuma motoristeille. Sinne tullaan tapaamaan tuttuja, tutustumaan uusiin ihmisiin ja paikkakuntaan. Tapahtuma on yksityistilaisuus, jonne vanhaan tapaan pääsee ainoastaan moottoripyörällä.

#