perjantai 7.8.2020 | 12:11
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Pyhäsalmen Suurlavalla nostalgiailtama - "Tällä kertaa esiintyjäkaarti on tanssilavojen kulta-ajalta"

Markus Kärkinen
Ma 8.7.2019 klo 06:00

Pyhäjärvi

Pyhäsalmen Suurlavalla ollaan nostalgiatunnelmissa tulevan viikon tiistaina, kun lavalle nousevat kansaa tanssittamaan takavuosien tanssilavasuosikit Lea Laven ja Juhamatti.

- Nyt on ensimmäinen kerta, kun tällainen iltama järjestetään. Saimme yhteistyökumppaniksi mukaan Pyhäjärven Sydänyhdistyksen ja haettiin tapahtumaan niin sanotusti vanhempia esiintyjiä, jotka keikkailevat harvakseltaan, Pyhäjärven Pohdin lavatanssivastaava Tapio Rannanmaa kertoo.

Idea nostalgiahenkiseen tanssi-iltamaan on Rannanmaan mukaan saatu Etelä-Suomen tanssilavoilta, joissa vastaavat tapahtumat ovat keränneet väkeä.

- Ihmiset haluavat jotain vaihtelua. Onhan sitä tullut uusia esiintyjiä ja musiikkityylejä, mutta tällä kertaa esiintyjäkaarti on tanssilavojen kulta-ajalta. Lavenhan on esiintynyt Suurlavalla ensimmäistä kertaa 1966, ja Juhamatti 70-luvun puolessa välissä, Rannanmaa sanoo.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Pyhäjärven Pohti, Pyhäjärven Naisvoimistelijat sekä Pyhäjärven Sydänyhdistys.

- Meillähän on kesäisin joka tiistai naistentanssit. Tämä on alueen suurin tanssilava, jossa pidetään säännöllisesti tansseja, Rannanmaa lisää.

#