perjantai 20.9.2019 | 13:23
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Vestia Oy:n uusi hallitus valittu – uutena puheenjohtajana aloittaa sieviläinen Paavo Hankonen

Arja Kangas Selänne
Ma 3.6.2019 klo 08:38

Vestia Oy:n yhtiökokous kokoontui toukokuun viimeisellä viikolla ja valitsi yrityksen uuden hallituksen. Uutena puheenjohtajana aloittaa Paavo Hankonen Sievistä. Paavo Hankonen Sievistä valittiin puheenjohtajaksi pitkäaikaisen puheenjohtajan Heikki Halla-ahon tilalle. Haapavetinen Halla-aho ei ollut enää käytettävissä puheenjohtajaksi ja hallituksen jäseneksi.

Puheenjohtajan lisäksi yhtiökokous valitsi kolme uutta hallituksen jäsentä erovuorossa olleiden tilalle.

Uuden hallituksen valinnan lisäksi yhtiökokous myönsi vastuuvapauden yhtiön hallituksen jäsenille ja toimitusjohtajalle. Yhtiökokous myös päätti, että jätemaksujen perusteet pohjautuvat edellisvuosien tapaan jätelakiin ja että jätelautakunta hyväksyy jätemaksujen perusteet. Jätemaksujen perusperiaate säilyy myös samana, eli niiden tulee kattaa toiminnasta aiheutuvat kulut, mutta maksujen tulee olla kohtuullisia ja tasapuolisia asuinpaikasta ja -muodosta riippumatta.

Vestia Oy:n uusi hallitus kokonaisuudessaan, suluissa varajäsen: Paavo Hankonen (Hannu Haapakoski), Miika Heikkilä, (Matti Pahkala), Juha Isokoski (Mari Kerola), Olli Joensuu (Ilkka Piispanen), Hannu Komu (Hannu Riuttanen), Jarmo Pihlajaniemi (Sami Laukkanen), Mauri Myllykangas (Esa Linnala), Anne Ruha (Taimi Piippo), Vesa Savolainen (Matti Konola).

#