perjantai 29.5.2020 | 07:53
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Arja Kankaan pääkirjoitus: Vaihdon ja kiitoksen aika

Pe 8.2.2019 klo 08:13

Viimeistä kirjoitusta viedään tällä paikalla. Tämä tuli kohdalleni nopeammin kuin osasin odottaa, mutta työelämän lainalaisuuksien mukaisesti vain muutos on pysyvää.

Selänne-lehden luotsaaminen on kieltämättä ollut mielenkiintoinen ja värikäskin työmaa. Se on kysynyt välillä kanttia ja työrukkasten ahkeraa käyttöä, mutta pääsääntöisesti ihmisten kohtaaminen eri asiayhteyksissä ollut antoisaa ja mukavaa hommaa, niin kuin toimittajan työ tuppaa monesti olemaan. Toki matkan varrella on oltu eri mieltä ja joskus on saanut perustella julkaistua juttua ihan toden teolla. Joskus on vähän arasteltukin jonkun jutun tekemistä. Neljä paikkakuntaa ovat tulleet hyvin tutuiksi reilun kolmen vuoden aikana ja jatkossakin tulen seuraamaan mielenkiinnolla tuttujen pitäjien tapahtumia.

Tässä kohtaa voin vain nöyrästi kiittää kaikkia lukijoita ja yhteistyökumppaneita yhteisestä reilusta kolmesta vuodesta. Satu Kangas-Viljamäki aloittaa Selänne-lehden päätoimittajana maanantaina ja vielä ensi viikko hääritään lehden parissa kahden naisen voimin.

Arja Kangas

#