Kaustisen ja Ullavan seurakunta

JUMALANPALVELUKSET

PE 28.1. klo 18 Viikkomessu Ullavan kirkossa. Liturgina Kai Tikkakoski, kanttorina Annukka Rannankari, avustajana Minna Lempiälä, palvelutehtävissä lapsia, nuoria ja aikuisia. Piispa Jukka Keskitalon tervehdys. Tilaisuuteen voi osallistua myös nettiradion kautta.

SU 30.1. klo 10 Piispanmessu Kaustisen kirkossa. Liturgina piispa Jukka Keskitalo, saarna Veli-Pekka Harju, avustava pappi Kai Tikkakoski. Musiikissa palvelee Cantus Novus, kanttorina Merja Wirkkala, urkurina Annukka Rannankari. Tekstinlukijoina Tellervo Stenbäck ja Jussi Kentala. Esirukouksessa palvelevat Minna Ventilä, Raija Kattilakoski, ja Pirjo-Liisa Tastula. Ristin- ja kynttilänkantajina vaikuttajanuoret. Tilaisuuteen voi osallistua myös Facebookin ja nettiradion kautta.

Seurakuntaa pyydetään jäämään kirkkoon messun jälkeen yleiseen piispantarkastukseen. Kirkkokahvit juodaan kirkkopihassa. Koronatilanteesta johtuen suunniteltu seurakuntalounas ei toteutu.

Kaustisen ja Ullavan seurakunta

SEURAKUNNAN VIIKKO

KAUSTINEN:

LA 5.2. klo 16-19 Maailman valo - seurakuntailta Kaustisen srk-keskuksessa. Tapahtuma striimataan Kaustisen ja Ullavan facebook-sivulle. Konsertti seurattavissa myös nettiradion kautta.

klo 16.00 Alkuhartaus - vaikuttajanuori Theresa Biskop

klo 16.30 Raamattuluento - Lasse Pesu, Suomen Raamattuopiston pastori, aiheena "Maailman valo"

klo 18.00 Even ja Ossin konsertti Kaustisen kirkossa sekä tarinoita uskosta ja elämästä seurakuntalaisten silmin.

Raamattuopetukseen voivat nuoret ja rippikoululaiset ilmoittautua läsnäosallistuviksi voimassa olevien koronasuositusten mukaisesti. Rippikoululaisille merkintä tapahtumasta vain läsnä. Ilmoittaudu Miimulle 050 3147 348 whatsappilla.

ULLAVA:

KE 2.2. klo 18 Sanan ja sävelen ilta seurakuntakodilla, Tikkakoski, Rannankari, Terttu ja Heikki Känsäkangas. Alussa kahvitarjoilu.

Kaustisen ja Ullavan seurakunta

TULOSSA

LA 5.2. Even ja Ossin konsertti Kaustisen kirkossa.

Sunnuntaina 6.2. on Kynttilänpäivä. Siihen liittyen kokoamme jäälyhtykujaa srk-keskukselta Kaustisen kirkkoon. Jäädytä sinäkin oma lyhty ja tuo se pe 4.2. klo 13-15 välisenä aikana srk-keskuksen pääovelle. Paikalla on seurakunnan lastenohjaajia, joilta saat kynttilän jäälyhtyysi.

Kaustisen ja Ullavan seurakunta

KASTETTU

Veeti Elmeri Jylhä ja Eedit Elisabet Rimpioja.

Kaustisen ja Ullavan seurakunta

HAUTAAN SIUNATTU

Saimi Senja Rebekka Koskela 99 v., Ulla-Maija Känsäkoski 83 v. ja Matti Elias Järvelä 77 v.

Kaustisen ja Ullavan seurakunta

PIISPANTARKASTUS

Seurakuntamme piispantarkastukseen 28.-30.1. liittyen piispa Jukka Keskitalo seurueineen vierailee Puumalan kyläkoulussa, Kaustisen musiikkilukiolla, Taide Vionojalla ja Kaustisen Kansantaiteenkeskuksessa. Yritysvierailun kohteena on Esari oy. Piispa tapaa myös Kaustisen kunnan edustajia sekä seurakunnan luottamushenkilöitä ja työntekijöitä.