MAINOS

Näin lainojen yhdistäminen voi pienentää kulujasi

MAINOS - OMALAINA.fi -

Lainamarkkinoilla on paljon erilaisia tuotteita, jotka voivat tuoda helpotusta ja joustoa tavallisen arjen pyörittämiseen. Yhdistelylaina on yksi tällainen ratkaisu.

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa uutta lainaa, jolla yhdistetään monta yksittäistä lainaa yhdeksi lainaksi. Tähän on monia erilaisia mahdollisuuksia, jotka on helppo löytää OmaLaina -vertailupalvelun avulla. Lainojen yhdistäminen on tarkoitettu erityisesti pienlainoille. Jos kuluttajalle on kertynyt monta eri pienlainaa, niiden yhdistäminen yhdeksi lainaksi voi alentaa lainoista kertyviä kuluja huomattavasti. Tämä tarkoittaa merkittäviä kuukausittaisia säästöjä.

Lainojen yhdistäminen tekee takaisinmaksusta yksinkertaisempaa

Monen eri lainan takaisinmaksu kuukausittain saattaa käydä monimutkaiseksi, sekä kalliiksi. Yhden lainan takaisinmaksu tapahtuu yksinkertaisemmin, eikä kuluttajan tarvitse huolehtia kuin yhdestä laskusta. Lainat yhdistämällä talouden hallinta helpottuu ja laskutuksesta on helppo neuvotella vain yhden tahon kanssa.

Takaisinmaksun yksinkertaistaminen ei ole yhdistelylainan ainoa hyöty. Kun lainat yhdistetään uudelle lainalle lasketaan myös uusi, usein huomattavasti edullisempi korko. Vaikka pienlainat ovat nimensä mukaisesti lainasummiltaan verrattain pieniä, niissä on usein korkea korko. Tämä tekee niistä suhteessa huomattavasti kalliimpia lainoja kuin suuremmat summat.

Tämä tulee erityisen selvästi esille, jos kuluttajalle on kertynyt monia pienlainoja. Koska niiden yhdistäminen yhdeksi lainaksi tekee lainasta suuremman, niiden uudelleen laskettu korko voi olla usein pienempi kuin alkuperäisten tarjousten. Lisäksi jokainen yksittäinen laina kerryttää lainakuluja, kuten tilinhoitomaksuja, jotka kertautuvat kuukausittain. Tämän vuoksi uudesta yhdistetystä lainasta tulee usein moninkerroin edullisempi verrattuna alkuperäisiin lainoihin.

Yhdistelylainoja voidaan vertailla aivan kuten muitakin vaihtoehtoja

Kun pienlainat ovat yhdistetty yhdeksi luotoksi, tätä uutta lainaa kutsutaan nimellä yhdistelylaina. Käytännössä kyseessä on normaali kulutusluotto, mikä tarkoittaa tietenkin sitä, että sitä tulee kohdella samalla tavalla kuin muutakin lainarahaa. Jos olet miettinyt yhdistelylainan hakemista, onkin hyvin tärkeää, että aloitat vertaamalla ja kilpailuttamalla tarjouksia keskenään. Sillä tavalla voit varmistaa hakevasi juuri sinulle sopivaa tarjousta lainojen yhdistämistä varten.