MAINOS

Deittipalvelut tuovat seuran hakemisen kotisohvalle

MAINOS -

Deittailu on tänä päivänä siirtynyt pitkälti nettiin ja erilaiset deittipalvelut ovatkin varsin suosittuja myös 50+ ikäluokassa. Deittisivut.fi-osoitteessa on esitelty Suomessa toimivia deittipalveluja, joista löytyy varmasti jokaiselle sopiva vaihtoehto. Kotisohvalta käsin deittailu on rentoa puuhaa, eikä viestien lähettäminen tai lukeminen ole sidottu aikaan tai paikkaan. Deittipalvelut sopivat hyvin kiireisille, mutta myös heille, joilla on aikaa panostaa nettideittailuun enemmänkin.  

Seuran hakeminen netistä  

Seuran hakeminen netistä koettiin noloksi vielä joku vuosi sitten, mutta tänä päivänä yli puolet suomalaisista parisuhteista alkaa jo netissä ja nettideittailun hyvät puolet ovat tehneet siitä ylivertaisen vaihtoehdon seuran hakemisessa. Nettideittailu onnistuu mihin vuorokauden aikaan tahansa ja sitä voi tehdä monenlaisella intensiteetillä. Baaritiskeillä notkuminen ei ole kovin tehokasta, jos vertaa siihen, kuinka paljon nettideittailuun voi halutessaan panostaa. Netistä voi helpommin hakea myös juuri itselle sopivaa seuraa. Alkukarsintojen jälkeen on helpompi tutustua, kun tietää, että toinen etsii samankaltaista seuraa. Netistä löytyy niin seksiseuraa etsiviä parisuhteessa eläviä ihmisiä kuin tositarkoituksella liikkeellä olevia sinkkujakin ja kaikkea tältä väliltä. Osa testaa deittipalveluissa vain omaa markkina-arvoaan. Aluksi onkin hyvä tehdä itselle selväksi, mitä deittikumppanilta ja deittipalvelulta haluaa.  

Valitse itselle sopiva deittipalvelu  

Deittipalveluiden hinnoissa on huimia eroja, kun osa palveluista toimii ilmaiseksi ja osa taas maksaa lähemmäs 100€ kuukaudessa. Tyypillisesti deittipalvelun käyttäminen maksaa 15-50€ kuukaudessa. Rahalleen saa toki vastinetta siinä, että nettitreffailijat ovat varmasti enemmän tosimielellä liikenteessä, jos ovat palvelusta myös valmiita maksamaan. Yleensä maksullisissa palveluissa on myös tarkemmat kyselylomakkeet, jolloin deittiprofiileista saa enemmän irti ja huijausprofiilit karsiutuvat helpommin pois. Monessa deittipalvelussa on myös ilmainen tutustumisjakso, joka kannattaa aina aluksi hyödyntää. Kokeilujakson aikana voi sitten harkita, mistä ominaisuuksista on valmis maksanaan ja mikä sivusto on itselle sopivin. Treffisivustot.fi esittelee suomalaisia treffisivustoja ja palvelusta näkyy hyvin myös eri deittisivustojen hinnat. Deittisivustoja on suunnattu eri ikäisille käyttäjille, mutta iän lisäksi merkittävää on myös se, minkälaista seuraa ihmiset palvelun kautta ovat hakemassa.  

Luo deittiprofiili ja katso haetaanko sinut kotoa  

Ennen kaikki oli toisin. Kotoa ei tultu ketään hakemaan, vaan oli lähdettävä rohkeasti tyrkylle. Tänä päivänä ujoille ja epävarmoille on onneksi inhimillisempikin tapa etsiä seuraa. Netissä voi olla helpompaa tuoda esiin omaan arkuutta ja epävarmuutta, jolloin myös live-kohtaaminen voi olla lopulta miellyttävä, kun toinen tietää, että jäätyminen ei johdu pettymyksestä treffikumppania kohtaan. Väärinkäsityksiltä ei vältytä netissäkään, eikä nettideittailu tee kumppanin löytämisestä satumaisen helppoa. Nettideittailu on kuitenkin mukavaa ajanvietettä, jota voi harrastaa juuri silloin, kun se itselle parhaiten sopii. Aluksi voi selata toisten profiileja tai hakea vinkkejä oman profiilin luontiin. Nettideittailua voi tehdä monella tavalla ja liikkeelle voi lähteä vaikka kevyesti matalan kynnyksen tutustumisella. Lopulta kaikki voi päätyä siihen, että deittiprofiilin lisääminen palveluun, saa aikaan sen, että sinut haetaan kotoa loppuelämän kestävään suhteeseen tai vaihtoehtoisesti kevyeen iloitteluun.