MAINOS

Joulukalenterista paljastui yllätysvoitto

Kälviäläinen Seppo Seppänen voitti Keskipohjanmaa-lehden Joulukalenterista päävoiton, Kodin Terran 2000 euron arvoisen lahjakortin. Seppäsen pariskunnalle yllätysvoitto oli tervetullut joululahja, sillä lahjakortti tulee tarpeeseen.

- Lahjakortin avustuksella aiomme tehdä remonttia omakotitalossamme, Seppänen iloitsee.

Lahjakortin ojentanut Kodin Terran palvelupäällikkö Johanna Kopsala muistuttaa, että lahjakortin rahasummaa ei tarvitse kuluttaa kerralla, vaan lahjakortti on voimassa vuoden loppuun asti.

Vaikka omakotitaloon tehtävän remontin kulut eivät verottaisikaan koko 2000 euron lahjakortin summaa, Seppänen tietää, että lahjakortti ei jää käyttämättä.

– Vaimo kyllä keksii lahjakortille käyttöä, Seppänen vitsailee.

Kaustislaisen freelancer-kuvittajan ja graafisen suunnittelijan Tiina Parosen kuvittama Keskipohjanmaa-lehden Joulukalenteri on tuonut myös iloa Seppäsen pariskunnan lastenlapsille. Lapsenlapset ovat huolehtineet, että joulukalenterin luukut ovat tulleet säännöllisesti avatuiksi.

- Joulukuun aikana lapsenlapset usein kävivät meidän luonamme kysymässä, olemmeko muistaneet avata Joulukalenterin luukun, Seppäsen vaimo naurahtaa.

Yllätysvoitto Seppäsille selvisi heti jouluaattona. Keskipohjanmaan Seppänen haki postilaatikosta jouluaattona puolen päivän aikoihin. Kun joulukalenterin viimeinen luukku avautui, ei näkemää meinannut aluksi uskoa.

- Minun piti kutsua lapsenlapseni ja vaimoni katsomaan, voiko olla totta, että päävoitto on osunut meidän kohdalle. Siinä sitä kalenteria sitten yhdessä syynättiin, Seppänen hymyilee.

Kodin Terra on osallistunut Keskipohjanmaan Joulukalenteriin 2000 euron lahjakortillaan jo kuudennetta kertaa. Joulukalenteri on Kodin Terran palvelupäällikkö Kopsalan mukaan tehokas markkinointikanava, mutta antamisen ilokaan yrityksessä ei ole unohtunut.

- Kyllä tämä kovasti mieltä lämmittää, Kopsala toteaa hymyssä suin ojennettuaan lahjakortin onnekkaalle voittajalle.

Kodin Terrassa vuodenvaihteessa käynnistyneen remontin odotetaan valmistuvan maalis-huhtikuun aikana. Kopsala uskoo, että myymälän uudistuminen tulee palvelemaan asiakkaita aikaisempaakin paremmin.

- Uudistuksen myötä myymälästä tulee entistäkin avarampi ja helppokulkuisempi. Hyllyt tulevat olemaan matalammat, jolloin tuotteet ovat helpommin asiakkaan löydettävissä.

Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj:n markkinointipäällikkö Lea Mattila kertoo, että yritysten lahjoittamien joulukalenterivoittojen yhteenlaskettu arvo Joulukalenterissa oli 5 300 euroa. Päävoiton lisäksi Joulukalenterista voitettiin muun muassa 100 euron lahjakortteja, lehtitilauksia ja ässäarpoja.    

Mattilan mukaan Keskipohjanmaa-lehden Joulukalenteri on ollut lukijoiden keskuudessa odotettu ja suosittu joulun juttu.

-Päivän kalenterikuva oli piilotettuna myös päivän lehteen. Kuvia lehdistä löytäneiden lukijoiden kesken arvottiin erilaisia palkintoja. Lukijat lähettivät meille vastauksia lähemmäs tuhat kappaletta. Joulukalenteria seurataan siis todella tarkasti, Mattila toteaa.

Mattila muistuttaa Keskipohjanmaan lukijoita, että Joulukalenterista saadut palkinnot on lunastettava Joulukalenterin takakannestakin löytyvien ohjeiden mukaisesti 15.1.2018 mennessä.


Tutustu Kodin Terran verkkosivuihin tästä.