Tvmatsit.com - urheilufanin tulospalvelu ja katseluopas

Enää ei tarvitse harhailla lukuisten tv-kanavien ja striimauspalveluiden syövereissä etsimässä oikeaa paikkaa huippuotteluiden seuraamiseen, sillä tvmatsit.com on tuonut ratkaisun, joka mullistaa suomalaisten urheilufanien katselukokemuksen.

Tämä palvelu ei ainoastaan tee urheilun seuraamisesta vaivatonta, vaan antaa katsojalle vapauden luoda omat räätälöidyt listat, ja pitää ajan tasalla otteluiden tapahtumista. Tässä artikkelissa tutustutaan sivustoon, joka tekee urheilufanin elämästä paljon helpompaa.

Mistä ottelun voi katsoa?

Kuinka monta kertaa tulee jäätyä selailemaan tv-ohjelmaoppaita tai etsimään netistä tietoa siitä, mistä päivän ottelu näkyy? Moni meistä on huomannut, että itsellä ei ole pääsyä juuri siihen palveluun, josta haluaisi seurata ottelua.

Tvmatsit.com on kehitetty juuri tällaisia hetkiä varten. Se kokoaa yhteen kaikki päivän ottelut ja listaa viereen ne kanavat ja striimauspalvelut, joista kyseinen ottelu on katsottavissa. Ei enää aikaa vieviä etsintöjä tai pettymyksiä – yksi vilkaisu palveluun ja tietää tarkalleen, mistä ottelu tulee ja milloin se alkaa. Tämä tekee urheilun seuraamisesta entistä mukavampaa ja helpompaa, ja antaa mahdollisuuden keskittyä nauttimaan itse otteluista.

Tvmatsit.comin tarjoamaa palvelua voi käyttää kaikilla laitteilla. Jos haluaa esimerkiksi selata tarjontaa puhelimella, tämä ei ole ongelma. Tutkimusten mukaan suomalaiset käyttävät älypuhelimia kaikenlaisen sisällön katselemiseen yhä enemmän. Mobiililaitteiden sekä striimauspalveluiden suosion kasvua pohditaan tarkemmin Iltalehden suomalaisten median käyttöä käsittelevässä artikkelissa.

Oman katselulistan räätälöinti

Osa urheilufaneista rakastaa jalkapalloa, toiset seuraavat jääkiekkoa, ja jotkut saattavat seurata useita lajeja samanaikaisesti. Tvmatsit.com tietää, mitä urheilun seuraajat kaipaavat ja tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden kustomoida katselukokemuksensa.

Asetuksista voi määritellä, mitkä kanavat, lajit tai jopa tietyt sarjat ovat itselle tärkeitä. Tämän ansiosta ei tarvitse menettää yhtään tärkeää ottelua, ja saa juuri sellaista sisältöä, joka kiinnostaa eniten. Lisäksi palvelu huomioi valinnat ja tarjoaa suosituksia, jotka sopivat juuri omaan makuun. Kannattaa unohtaa ylimääräinen säätäminen ja keskittyä juuri niihin otteluihin ja lajeihin, jotka saavat sydämen sykkimään.

Tvmatsit.com tarjoaa paitsi yksityiskohtaista tietoa siitä, mistä ottelut näytetään, myös mahdollisuuden karsia pois ne vaihtoehdot, jotka eivät ole relevantteja. Meillä kaikilla on omat suosikkikanavamme ja -palvelumme, mutta olemassa on myös palveluita, joita emme käytä, eikä niiden hankkiminen ole suunnitelmissa. Palvelun käyttöliittymässä voi yksinkertaisesti estää ne striimauspalvelut ja tv-kanavat, joita ei käytä. Tämän ansiosta ei tarvitse selata läpi ottelulistauksia, joissa mainitaan palvelut, joihin itsellä ei ole pääsyä.

Live-tulokset suoraan ruudulle

Urheilun maailmassa sekunnit voivat ratkaista paljon. Olipa kyse sitten viime hetken maalista, uudesta ennätyksestä tai yllättävästä käänteestä, haluamme pysyä ajan tasalla siitä, mitä kentällä tai radalla tapahtuu, vaikka emme itse katsoisikaan ottelua livenä.

Tvmatsit.com ei ainoastaan näytä, mistä otteluita voi seurata, vaan tuo myös tuoreimmat tulokset suoraan ruudulle. Enää ei tarvitse päivittää erillisiä sivustoja tai sovelluksia jatkuvasti. Tvmatsit.comissa voi seurata ottelun etenemistä reaaliajassa, minkä ansiosta on helppoa pysyä aina kärryillä joukkueen tai suosikkilajin tapahtumista. Olipa sitten kotona, töissä tai reissussa, voi luottaa siihen, että tvmatsit.com pitää informoituna kaikista käänteistä.

Tiimi ja yritys tvmatsit.com -sivuston taustalla

Urheilutarjonnan jakautuessa yhä useampien eri tv-kanavien ja striimauspalveluiden välille syntyi idea sportguide.comista – live-urheilun TV-oppaasta. Tvmatsit.com on tämän palvelun erityisesti suomalaisille katsojille suunnattu versio.

Vision taustalla on intohimoinen tiimi, joka haluaa auttaa urheilun ystäviä navigoimaan hajautuneessa mediamaailmassa, jossa perinteisten TV-kanavien rinnalle on tullut monenlaisia toimijoita kilpailemaan urheilun TV-oikeuksista. Tvmatsit.com ei vain helpota oikean kanavan tai palvelun löytämistä, vaan se on suunniteltu palvelemaan niin tiettyä ottelua etsiviä kuin niitäkin, jotka haluavat selata tarjontaa lajin mukaan.

Vuonna 2019 tvmatsit.com siirtyi osaksi kansainvälistä Raketech Group plc:tä, liittyen muiden maiden vastaaviin palveluihin ja mahdollistaen entistä laajemmat palvelut, kuten sovelluksen iOS- ja Android-laitteille sekä upotettavan widgetin verkkosivustoille.

Oman widgetin rakentaminen

TVmatsit.com mahdollistaa myös tuottamansa palvelun ja urheilutapahtumien integroimisen suoraan omille verkkosivustoille. TVmatsit.comin räätälöitävä widget on suunniteltu juuri tätä varten. Vain kahdessa minuutissa voi luoda itselleen personoidun widgetin eli sivustolle upotettavan ominaisuuden, joka tuo valitut ottelut ja tapahtumat näkyviin.

Rakentaminen aloitetaan valitsemalla, haluaako nähdä kaikki lähetykset, vai suodattaa niitä tiettyjen joukkueiden, liigojen tai urheilulajien mukaan. Muokkaamisen jälkeen voi suunnitella widgetin ulkoasun, jotta se sopii saumattomasti omalle sivustolle. Tvmatsit.comin widgetin avulla on helppoa pitää sivustolla kävijät ajan tasalla urheilumaailman tapahtumista ja tehdä sivustosta entistä houkuttelevampi urheilun ystäville.