Paikallisuutiset

Tähdet, tähdet- musikaalin sävelet soivat Sampolan kesäteatterissa heinäkuussa

Reisjärven Harrastajateatteri ReTé esittää tänä kesänä musikaalin, joka kertoo Rauli “Badding” Somerjoen elämästä. Marianne Tikkasen alkuperäisteksti on tuttuun tapaan Milla Puurula-Tillin dramatisoima ja ohjaama.

Sampolan näyttämöllä nähdään muun muassa Baddingin elämän loppupuolella löytyvä ystävä Rafe (Tuomo Kokkoniemi), itse Badding (Jorma Nurmi) sekä tuottaja Aarnio (Mikko Huuskonen). Kuva: Senni Kokkoniemi

ReTé on viime vuosien näytelmissään ja projekteissaan yhä enemmän panostanut livemusiikkiin ja lauluihin. Tänä vuonna luvassa on kuitenkin ensimmäistä kertaa varsinainen musiikkinäytelmä.

–Tähän näytelmään ei ole pelkästään dramaturgisesti lisätty musiikkia, niin kuin viime vuosina olen tehnyt. Musiikki on ollut osana käsikirjoitusta ja juuri musiikin takia valitsin tämän näytelmän. Kyseinen käsikirjoitus valikoitui siksi, että se on selkeä ja pystymme toteuttamaan sen musikaalisesti ja tyylillä tässä miljöössä, ohjaaja Milla Puurula-Tilli kertoo.

Tähdet, tähdet kertoo Rauli “Badding” Somerjoen elämäntarinan alkaen 40-50-luvun Somerosta Baddingin lapsuudesta.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

–Lapsuudesta edetään aikoihin, kun hän perustaa bändin kavereidensa kanssa. Näytelmä etenee julkisuusvuosiin ja suosion huipulle, mutta kuten niin monella muullakin artistilla, julkisuudellakin on seurauksensa ja varjopuolensa.

Musikaalin ensi-ilta on nuorisoseurantalo Sampolan kesäteatterissa torstaina 13.7., ja näytöksiä on aina 21.7. asti.