Paikallisuutiset

Satu Kangas-Viljamäki pääkirjoituksessaan: Digiloikka on tässä ja nyt!

Se on tuo ihmisen lapsi aika kummallinen olento. Vaikka maailmaa syynää kuinka tarkkaan tahansa, niiden tapahtumat eivät tunnu koskettavan itseä ja omaa tekemistä. Ei, vaikka asioiden vaikutus muihin ihmisiin on aivan loogista ja luonnollista.

En ollut ajatellut energiakriisin vaikuttavan omaan työhöni millään tavalla, vaikka olin vaihtanut oman autoni jo kesällä vähemmän kuluttavaan yksilöön. Mutta niin se vain tekee.

Jakelusta ja sen ongelmista on puhuttu niin kauan – ja vielä kauemmin kuin olen alalla ollut, mutta sittenkään en osannut ajatella niiden koskevan Selännettä. Mutta niin ne vain koskevat ja säästöjä on löydyttävä. Autot mokomat kun kuluvat ja kuluttavat, synnyttävät päästöjä ja sitä rataa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Joulukuun ajan Selänteen jakaa Haapajärvellä Posti. Paperilehti jaetaan kotitalouksiin perjantaisin iltapäivällä. Tammikuusta tai ensi vuodesta ylipäätään emme vielä tiedä. Pyhäjärveä, Kärsämäkeä tai Reisjärveä muutos ei koske.

Digiloikka tuntuu tulevan meille nopeammin kuin osasin ikinä kuvitella, vaikka sitä kohti tässä on menty tasaisen varmasti jo pitkään. Se haastaa sekä meidät median tekijät kuin teidät, median kuluttajat, joten opetelkaa käymään verkkosivuillamme päivittäin ja/tai lukemaan näköislehteämme sieltä. Oman kokemukseni mukaan ”näkkäri” taipuu ihan kiitettävästi minkä tahansa älykännykän ruudulle. Ensi vuonna se tapahtuu vielä paremmin, kun lehtemme verkkosivut uudistetaan.

Satu Kangas-Viljamäki

Kirjoittaja on Selänne-lehden päätoimittaja

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä