Kulttuuri

ReTé:n uusi musiikkishow "Reteesti Juicea" esitetään Reisjärvellä ja Haapajärvellä marraskuussa

Kuvassa vasemmalta oikeelle Milla Puurla-Tilli, Markku Rantala, Jorma Nurmi, Aino Alakoski ja Jouni Brandt.
Kuvassa vasemmalta oikeelle Milla Puurla-Tilli, Markku Rantala, Jorma Nurmi, Aino Alakoski ja Jouni Brandt. Kuva: Senni Kokkoniemi

Reisjärven Harrastajateatteri ReTé on puuhannut kuluneen syksyn ajan uuden musiikillisen taidonnäytteensä parissa. Reteesti Juicea – draamallinen musiikkishow sisältää laulun ja soiton ohella teatteriväen esittämiä kohtauksia kappaleiden sanoituksia mukaillen.

– Aikaisemmin tekemämme Leevi and the Leavings – showmme innosti meitä tähän projektiin. Juice Leskisen tuotanto valikoitui tähän siksi, koska hänen sanoituksiinsa pystyi toteuttamaan hyvin myös dramatisoinnit, ReTé:n ohjaaja ja Juice – shownkin dramatisoinutMilla Puurula-Tilli kertoo.

Puurula-Tillin mukaan show on myös mukavaa väliohjelmaa kesänäytelmien välissä. Mukana on totuttuun tapaan innokkaita esiintyjiä myös lasten- ja nuortenteatterista. Soittajat ovat suurilta osin tuttuja kesän Robin Hood – näytelmästä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Bändissämme soittaa Valtteri Kiiskilä rumpuja, Aino Alakoski viulua, Markku Rantala kitaraa, Benjamin Niskakoski bassoa ja minä pianoa. Laulusta vastaavat omat teatterilaisemme, Puurula-Tilli jatkaa.

Reteesti Juicea – show esitetetään Reisjärvellä kahdesti: tulevana sunnuntaina ja sitä seuraavana sunnuntaina Niemenkartanon auditoriossa. Show esitetään myös Haapajärvelle MyPubissa.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä