Paikallisuutiset

Reisjärvisessä Annin nukketalossa kisataan joulukuussa kauneimman piparkakkutalon tittelistä

Annin nukketalossa on eletty ajassa ennenkin. Kun Suomi täytti 100 vuotta, nukketalo vietti kaksikymppisiään ja kuului juhlavuoden viralliseen ohjelmaan. Kuva on otettu heinäkuussa vuonna 2017.
Annin nukketalossa on eletty ajassa ennenkin. Kun Suomi täytti 100 vuotta, nukketalo vietti kaksikymppisiään ja kuului juhlavuoden viralliseen ohjelmaan. Kuva on otettu heinäkuussa vuonna 2017. Kuva: Arkistokuva/Satu Kangas-Viljamäki

Tuleva joulukuu on Annin nukketalon historiassa ainutlaatuinen: Se ei ole ollut koskaan aikaisemmin auki talvella.

– Sain idean piparkakkutalokisasta ja ajattelin, että se olisi aivan ihanan jouluinen juttu ja toisi kaikille hyvää, jouluista mieltä. Piparkakkutalokisa sopii jo sinänsä nukketalon henkeen ja tunnelmaan, Minna Aartamo kertoo innoissaan.

Kisa on kaikille avoin, ja nukketalossa avoimet ovet kisa-viikonloppuna. Kävijät saavat äänestää mieluisinta taloa ja eniten ääniä saanut talo voittaa palkinnon.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Sitä mikä se on, en vielä kerro, Minna toteaa salaperäisenä.

Kisa etenee niin, että ensin kaikki kisaan mukaan haluavat ilmoittautuvat 12.12. mennessä Minnalle: minna.aartamo@multi.fi.

Kisaan osallistuvat talot tuodaan Nukketalolle saman viikon perjantaina kello 12-17 välillä.

– Nukketalo on sitten viikonlopun auki ja talot esillä äänestystä varten. Äänet lasketaan 18.12. kello 15, voittaja julkistetaan ja palkitaan, minkä jälkeen jokainen saa talonsa jouluksi kotiin.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä