Ihmiset 

Reisjärveltä kotoisin oleva Aleksi Keränen on nuorin osallistuja tämän kauden Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa

Aleksi Keränen (26) ja hänen vaimonsa Riia (30) romanttisissa tunnelmissa häämatkallaan Italiassa. Kuva: MTV / Viivi Häkkinen

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa syksyllä on mukana Reisjärveltä kotoisin oleva 26-vuotias Aleksi Keränen, joka on ohjelman uuden kauden nuorin osallistuja. Hän on avioitunut eteläisessä Suomessa asuvan ja suuren yrityksen maksuliikenteen parissa työskentelevän Riian (30) kanssa.

Ohjelman esittelyssä kerrottiin, että Aleksi opiskelee yliopistossa musiikkikasvatusta ja hänellä on oma yritys, jonka puitteissa hän tekee töitä pianonopettajana sekä keikkailee muusikkona.

Kauden kolmannessa ja neljännessä jaksossa parit ovat edenneet häämatkalle, jonne myös ohjelman katsojat pääsivät mukaan television välityksellä viikonloppuna. Keränen ja hänen vastavihitty vaimonsa lähtivät häämatkalle Italiaan, Gardajärven maisemiin.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Ensitreffit alttarilla -ohjelman tuoreista aviopareista (kuvissa 1 ja 4) Aleksi ja Riia lähtivät häämatkalle Italiaan, Julia ja Waltteri (2) Ranskaan sekä Pauliina ja Matti (3) Kreikkaan. Kuva: MTV

Ensitreffit alttarilla kertoo nimensä mukaisesti siitä, mihin romanttiset tarinat perinteisesti päättyvät. Kolme tuoretta ja toisilleen tuntematonta avioparia joutuu kokemaan parisuhteen tutustumisvaiheen, huuman ja pettymykset pikakelauksella, kun romanttisten häiden jälkeen arjen koittaessa alkaa selvitä, ovatko he todella oikeita toisilleen.

Päätöksen avioliitosta ovat tehneet ohjelman asiantuntijat, ratkaisukeskeinen terapeutti Hanna Myllymaa, erityistason seksuaaliterapeutti Tapani Alanen ja pastori Kari Kanala, joka on kotoisin Halsualta.

Parien matkaa seurataan kahdentoista jakson verran. Kauden päätteeksi nähdään vielä odotettu Mitä heille kuuluu nyt -jakso, joka kertoo, miten parien elämä on edennyt kuvausten jälkeen.

Rakkauden, avioliiton ja parisuhteen kiemuroita esittelevän Ensitreffit alttarilla -ohjelman uusi kausi alkoi MTV:llä lokakuussa. Ensimmäistä kertaa ohjelman historiassa osallistujat eivät saaneet mitään vinkkiä toisistaan ennen alttarille astelemista. Viime syksynä Ensitreffit alttarilla -kausi tavoitti kaikkiaan 2,5 miljoonaa suomalaista.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman kymmenes kausi käynnistyi 10. lokakuuta. Neljännessä jaksossa tuoreet avioparit olivat häämatkalla Etelä-Euroopassa. Kuva: MTV / Viivi Häkkinen
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä