Paikallisuutiset

Pyhäjärvi karkaa kilometrikisassa omille teilleen

Kuva: Hanna Soini

Selänne

Pyhäjärvi on pääsemässä pahemman kerran niskan päälle Kilometrikisassa. 16.8. mennessä pyhäjärviset ovat pyöräilleet 25,9246 kilometriä asukasta kohden. Se tarkoittaa yhteensä 127 834,3 kilometriä ja miltei 9 000 bensalitran säästöä!

Kärsämäki on pitänyt asemansa niin valtakunnallisessa kuin alueellisessa kisassa tuloksella 10,2743 kilometriä asukasta kohti.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kolmantena polkee Haapajärvi, tuloksella 9,2440 km/asukas (valtakunnallisesti sijalla 16.) ja neljäntenä Reisjärvi 6,7657 km/asukas tuloksellaan (valtakunnallisessa kisassa sijalla 23).

Muistakaa, että joukkueisiin voi edelleen liittyä ja kaikki kesän suoritukset (1.5.2022– 22.09.2022) voi myös merkitä vasta kisan lopussa.

Pyhäjärven joukkueeseen pääsee mukaan käyttämällä osallistumiskoodia Pyhäjärvi123. Jos tarvitset apua rekisteröitymisessä ja/tai kilometrien kirjaamisessa, Pyhäjärven kaupungin vapaa-ajanohjaaja Marko Pehkonen on lupautunut auttamaan, joten ota yhteys häneen.

Haapajärven joukkueen kapteenina toimii liikuntakoordinaattori Niilo Piiponniemi. Haapajärven joukkueen nimi on Haapajärvi123 ja sen osallistumiskoodi samoin Haapajärvi123. Niilo on lupautunut niin ikään auttamaan kuntalaisia tarvittaessa kisaan osallistumisessa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kärsämäen joukkueen kapteenina toimi hyvinvointiohjaaja Margareetta Vilppola. Joukkueen nimi ja osallistumiskoodi on Kärsämäki-22. Vilppola auttaa tarvittaessa kuntalaisia kisaan rekisteröitymisessä ja tulosten kirjaamisessa.

Reisjärven joukkueen kapteenina toimii vapaa-aikasihteeri Teijo Haapaniemi. Reisjärven joukkueen nimi on Reisjärvi ja joukkueen osallistumiskoodi on Reisjärvi22. Mikäli tarvitset apua rekisteröitymisessä tai tulosten kirjaamisessa, Haapaniemi on lupautunut auttamaan kuntalaisia tulosten kirjaamisessa.

Kun rekisteröidyt, ilmoitat itsesi samalla oman kuntasi joukkueeseen. Jos olet kisassa jo mukana esimerkiksi työporukkasi mukana, muista laittaa kotikuntasi oikein. Tällöin tuloksesi näkyy myös kuntajoukkueen tuloksessa.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä