Paikallisuutiset

Pyhäjärvi johtaa — Kisaa enää kaksi päivää jäljellä

Vielä ehtii kerryttää oman pitäjän tulosta lähtemällä vaikkapa metsään pyöräilemään. Kuva: Janne Pussila

Pyhäjärvi jatkaa Selänteen alueen ykkösenä ja on kirinyt nyt myös valtakunnallisen kisan ykköseksi tuloksella 40,5037 34,6533 kilometriä asukasta kohden. Onnea Pyhäjärvi!

Kisassa alueemme kakkosena pysynyt Kärsämäki on kirinyt suoritustaan niin hurjasti, että hiki tulee pintaan katsojallakin! Kärsämäen tulos 28.9. 23,6828 km/asukas. Vieläkö Kärsämäki ehtii ottaa Hyrynsalmen kiinnin lauantai-iltaan mennessä? Jännitetään ja katsotaan.

Kolmantena olevan Haapajärven (valtakunnallisesti 18.) sijoitus ei ole muuttunut Selänteen alueella, eikä valtakunnallisesti. Haapajärven tulos tällä hetkellä 11,9206 km / asukas.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kisan viimeisenä olevan Reisjärven tulos on 8,0317 km / asukas. Valtakunnallisessa kisassa Reisjärvi on jatkanut kirimistään ja on tällä hetkellä sijalla 29.

Vaikka kisa-aikaa on jäljellä enää muutama päivä (kisa päättyy kuun lopssa), omat, kesän aikana poljetut kilometrit ehtii vielä ilmoittaa kisaan mukaan. Voit osallistua kisaan osoitteessa kilometrikisa.fi. Voit kerryttää oman kuntasi tulosta liittymällä johonkin joukkueeseen ja merkitsemällä sivustolle kotikuntasi oikein, tai voit liittyä kuntien omiin joukkueisiin:

Pyhäjärvi: Joukkueeseen pääsee osallistumiskoodilla Pyhäjärvi123.

Kärsämäki: Joukkueeseen pääsee osallistumiskoodilla kärsämäki-23.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Haapajärvi: Joukkueeseen pääsee osallistumiskoodilla Haapajärvi123.

Reisjärvi: Joukkueeseen pääsee osallistumiskoodilla Kreisi 23.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä