Paikallisuutiset

Pesäpalloilijoita palkittiin Kärsämäellä

E-poikajoukkueesta paikalla olleita palkittuja.. Ylärivi vas. joukueenjohtaja Sini Salo, valmentaja/pj Janika Tuohimaa, valmentaja/pj Panu Puputti, Rasmus Tuohimaa, valmentaja/pj Marika Kuosmanen, keskellä Kasperi Sarja, Niko Salo, Tino Kinnunen, alarivi Peetu Puputti, Juuso Honkala, Oliver Sarjanoja, Aatos Ylikauma ja Ville Kuosmanen. Kuvasta puuttuvat Santtu Mäkinen, Jonne Timonen, Miska Hautakangas ja Jiri Parkkila. Kuva: Outi Levä

Menestyksellisen pesäpallokauden ja onnistuneen F-G -ikäisten alueleirikesän päätteeksi Frosteruksella palkittiin harrastajia ja pesäpallourallaan edenneitä sekä talkootöissä ahertaneita.

– Loppupalaute kaudesta on kiitettävä, iloitsi pesäpallojaoston puheenjohtaja Marika Kuosmanen ja lupasi, että Patteriareenalla pilli vislaa ensi kesänäkin.

Lista palkituista: E-tytöt sisäpelaaja Viivi Tikka Kärsämäeltä (Km), ulkopelaaja Lotta Kesänen Reisjärveltä (Rj) ja joukkuepelaaja Saaga Niemelä Haapajärveltä (Hj). E-pojat Rasmus Tuohimaa (Km), ulkopelaaja Aatos Ylikauma Haapavedeltä (Hv) ja joukuepelaaja Juuso Honkala (Nivala, Nv). D-pojat sisäpelaaja Tuomas Laukkanen Pyhäjärveltä (Pj), ulkopelaaja Jooa Urpilainen Kinnulasta ja Veikka Tolppi (Rj). Lyöjäkuninkaana palkittiin Joni Autio (Hj).

Puheenjohtajan nuijan sai Veikko Junttila (Km/Pj).

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Hän on ahkera talkoolainen, jonka apuun voi aina luottaa. Ollut vuosikymmeniä mukana Katajan toiminnassa muun muassa pelaajana, pelinjohtajana, tuomarina ja kuuluttajana. Olisi ansainnut huomioinnit jo vuosia aiemmin, sanoi Marika Kuosmanen.

Pesäpallojaosto huomioi stipendeillä Rami ja Riku Kyllösen, jotka ovat seuran omia kasvatteja. He pelaavat miesten ykköspesistä Kannuksen Urassa. Stipendit saivat myös kärsämäkislähtöiset superpesispelaajat Antti Kiiskinen (PattU) ja Atte Kuosmanen (AA), joka jakoi tilaisuudessa palkinnot. Ruusu mukanaan lähti jokainen pelaaja ja pieni muistaminen annettiin ”pallohenkilöille” eli miesten peleissä palloja keränneille tytöille ja pojille. Kuosmanen kiitti puheessaan kaikkia mukana olleita, vanhempia, talkoolaisia sekä toimintaa tukevia yrityksiä ja yhdistyksiä.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä