Paikallisuutiset

Padel Haapajärvi avaa ovensa viikoksi — Yrittäjä Jukka Hanhela haluaa tuottaa ihmisille iloa ja hyvää mieltä

Jukka Hanhela kuvattuna Nivalassa 22.6.2021 Kuva: Eetu Kupulisoja

Yrittäjä Jukka Hanhela on huomannut, miten jatkuvat huonot uutiset maailmalta masentavat ja vetävät suupielet alaspäin itse kultakin.

– Kaikkialla puhutaan paljon sodasta ja konkursseista. Ajattelin, että ihmiset kaipaavat välillä jotain mukavaa ja päätin antaa Padel Haapajärven pelivuorot viikon ajan ilmaiseksi, Hanhela kertoo.

– Ei se maailma yhteen viikkoon kaadu.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kyseinen viikko on syyskuun viimeinen, eli viikko numero 39.

– Idea syntyi alun perin Oulaisten hallilla, kun kävin siellä pelaamassa. Halli oli ikäihmisiä täynnä ja kaikilla hymy huulilla. Ajattelin, että tätä samaa tarvisevat muutkin. Oulaisten hallissa järjestetään samanlainen, maksuton viikko yhtä aikaa Haapajärven kanssa.

Maksuttomuus koskee kaikkia vuoroja kello 6-16 välillä maanantaista sunnuntaihin.

– Pelivälineet löytyvät hallilta. Peliin tarvitaan neljä pelaajaa, sisäliikuntavaatteet ja -kengät. Pelivuoro varataan verkon kautta ja ohjeet tulevat sähköpostiin.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Hanhela korostaa, miten tärkeää ihmisten on huomata, että elämässä on paljon hyviä asioita.

– Tykkään itse tosi paljon hallin tunnelmasta. Padelia ei pelata hampaat irvessä, eikä verenmaku suussa, vaan hallilla pidetään hauskaa yhdessä. Monet jäävät pelin jälkeen vielä juttelemaan ja vaihtamaan kuulumisia. Se edistää sekä fyysistä että psyykkistä terveyttä. Ei tämä maailma surkuttelemalla parane.

Yleisesti ottaen ihmiset ovat löytäneet Padel Haapajärven kiitettävästi.

– Nyt on tullut paljon uusia vakiovuoron ottajia ja ilokseni olen huomannut, että uusia harrastajia tulee kaikista ikäluokista, Hanhela sanoo.