Mitä tehdä, kun äkillinen rahantarve yllättää?

Kuva:

MAINOS - LENDERS.FI

Äkillinen rahantarve voi yllättää juuri silloin, kun kukkaron nyörit ovat jo valmiiksi kireällä. Rakkaan lemmikin akuutti eläinlääkärihoito tai päivittäisessä arjessa välttämättömän auton rikkoutuminen voivat aiheuttaa tarpeen nopealle pienlainalle.

Nopea pienlaina pelastaa pinteestä ja lainaraha on saatavissa parhaimmillaan jopa saman arkipäivän aikana. Nopeaa lainaa kiireellisesti etsiessä voi helposti tuntua siltä, pienen lainan voi ottaa oikeastaan keneltä tahansa lainatarjoajalta. Tämä ei missään nimessä pidä paikkansa, vaan pienikin laina kannattaa aina kilpailuttaa.

Miten nopean pienlainan saa edullisesti? 

Pienen lainan saaminen nopealla aikataululla perinteisestä pankista voi olla hyvin hankalaa. Lainan myöntämisessä saattaa kestää pitkään ja pankki saattaa lopulta hylätä hakemuksen. Nopean lainan saaminen kohtuullisella korolla onnistuu kaikkein nopeimmin haettaessa lainaa Internetissä toimivilta ketteriltä rahoitusyrityksiltä.

Nopeaa pienlainaa suomalaisille tarjoavia nettipankkeja ja rahoittajia on useita kymmeniä. Eteen tulee äkkiä runsaudenpula, jolloin parhaimman lainatarjoajan valinta voi muuttua hankalaksi. Erilaisten rahoittajien myöntämät lainakorot ja lainojen oheiskustannukset vaihtelevat voimakkaasti. Ajantasaisen tiedon lainan kokonaishinnasta saa vain kilpailuttamalla.

Edullisen pienlainan saaminen verkosta onnistuu vain ja ainoastaan kilpailutuksen myötä. Itsenäisesti tehty kilpailutus ja saatujen tarjousten vertailu on erittäin työläs tapa löytää edullinen laina. Virhelaskelmien mahdollisuuskin on aina olemassa, varsinkin jos on kiire.

Onneksi kilpailutusta ei tarvitse tehdä yksin, vaan sitä varten kehitetyt lainakilpailutuspalvelut tekevät työn puolestasi, ja täysin ilmaiseksi.

 

Lainakilpailutuspalvelu tekee lainavertailusta lasten leikkiä 

Lainakilpailutukseen erikoistunutLenders.fi -palvelu on kehitetty helpottamaan nopeaa lainaa tarvitsevien lainanhakua. Esimerkiksinopeaa 1000 euron lainaa voi hakea helposti teettämällä ensin vaivattoman lainakilpailutuksen, jonka tulokset ovat saatavilla nopeimmillaan muutamassa minuutissa.

 

 

Lainakilpailutuspalvelua kannattaa aina käyttää, vaikka lainan saamisella oli kiire. Kilpailutetun lainan saa usein jo saman arkipäivän aikana omalle pankkitilille. Suosittelemme toki käyttämään hieman aikaa saatujen lainatarjousten analysointiin.

Ennen lainakilpailutuksen teettämistä tulee tehdä tarkka kartoitus tarvittavasta rahasummasta. Pienlainaakaan ei kannata ottaa enempää kuin on akuutisti tarpeen. Suuremmasta lainasta aiheutuu aina enemmän lainanhoitokuluja, joten kilpailuta vain tarvittava lainasumma.

Laadi takaisinmaksusuunnitelma 

Otettu laina on aina maksettava takaisin valitussa takaisinmaksuajassa. Tätä varten on hyvä laatia itselleen selkeä suunnitelma kuukausilyhennyksistä. Otettavan lainan takaisinmaksuaika on siten sovitettava kuukausilyhennyksen suuruuteen.

Peilaa kilpailutuksessa määriteltävää laina-ajan pituutta omaan takaisinmaksusuunnitelmaan. Aseta kuukausilyhennys realistisen suuruiseksi. Lainalyhennyksien jälkeen sinulle on jäätävä riittävästi rahaa arjen menoihin. Kun suunnitelmat ovat valmiina, on aika siirtyä teettämään itse lainakilpailutus.

 

Näin lainakilpailutus tapahtuu käytännössä 

Lainarahan voi aina halutessaan kilpailuttaa itse ottamalla suoraan yhteyttä lainarahan tarjoajiin ja laatimalla tarjouspyynnöt kullekin rahoittajalle erikseen. Tämä vaatii kuitenkin paljon työtä, joka on tehtävä erittäin tarkkaan. Ilmainen ja luotettava Lenders.fi -verkkopalvelu tekee lainakilpailutuksen yhden sähköisen lomakkeen avulla.

Kilpailutuksen teettäminen aloitetaan avaamalla sähköinen lainakilpailutuslomake. Lomakkeelle kirjataan tarvittavat henkilötiedot ja haettavan lainan summa sekä laina-aika. Mikäli haettava lainasumma on hieman suurempi, saatetaan hakijalta pyytää todistusta säännöllisistä tuloista, kuten palkkatodistus tai eläketodistus. Hakijan vahva tunnistaminen tehdään nettipankkitunnuksilla ja tämän myötä voidaan aloittaa kilpailutus.

Lainakilpailutuksen teettäminen ei koskaan sido ottamaan lainaa. Saatuja tarjouksia voi vertailla rauhassa ja vasta tämän jälkeen voi tehdä harkitun päätöksen lainan ottamisesta. Kilpailutuksen voi aina myös teettää uudestaan esimerkiksi erilaisella takaisinmaksuajalla.

 

Valitse paras tarjous ja saat rahat nopeasti tilillesi 

Lainakilpailutuksen tulokset esitetään helposti ymmärrettävässä muodossa. Vertailulukuna käytetään lainan kaikki kulut sisältävää todellista vuosikorkoa ja edullisin laina on kilpailutuksen voittaja.

Suosittelemme tutustumaan muutaman edullisimman lainatarjouksen yksityiskohtaisiin lainaehtoihin. Esimerkiksi mikäli aikomuksenasi on mahdollisesti maksaa laina ennenaikaisesti takaisin, varmista lainaehdoista ettei siitä aiheudu lisäkuluja.

Kilpailutuksen avulla voit pienlainan kohdallakin säästää reilun rahasumman. Lainakilpailutuspalvelun avulla kilpailutus on niin helppoa, ettei sitä yksinkertaisesti kannata jättää tekemättä.