Paikallisuutiset

Marko Hiunu laajensi Ruuskan kyläkauppaa Haapajärven keskustaan

Kaija Pulkkinen, kauppias Marko Hiunu ja Mats Prest palvelevat asiakkaita nyt myös Puistokadulla. Kuva: Tanja Kopsa

Marko Hiunu laajensi Ruuskan kyläkauppaa keskustaan

Parkkilassa kyläkauppaa luotsaava kauppias Marko Hiunu laajensi yritystään Haapajärven keskustaan Sportian entisiin tiloihin Puistokadulle.

– Pitäähän se olla urheilukauppa kaupungissa, ettei asiakkaiden tarvitse lähteä etemmäksi ostoksille, siksi laajensimme keskustaan. Ja kun tiloja tarjottiin, niin päätin kokeilla, selvittää Marko.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kauppias työllistää itsensä lisäksi kolme työntekijää.

– Vanhalla kokoonpanolla mennään; ammattitaitoiset työntekijämme Jaana Heikkilä, Kaija Pulkkinen ja Mats Prest jatkavat remmissä mukana. Hyvät työntekijät ovat kaiken a ja o. Asiakaspalvelu on vahvuutemme. Nyt vaan pyöritetään samaa kauppaa kahdessa eri liiketilassa, tuumaa Marko.

Mies on tyytyväinen Sportian jälkeensä jättämiin tiloihin.

– Kaikki on kohillaan, ei ole tarvinnut remppaa tehdä, siistit paikat.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Hänestä on huolestuttavaa, että Haapajärvellä on liikehuoneistoja tyhjinä. Jotakin pitäisi keksiä, että niihin saataisiin elämää. Hän itse haluaa yrittää kivijalkakaupan kauppiaana edelleen, vain koiran muonaa myydään netissä. Sitä meneekin Markon mukaan ympäri maan.

– Tarkoituksemme on tuoda myyntiin eri urheilulajien tekstiilejä ja välineistöä. Haluamme kuunnella eri lajien edustajia, toteuttaa toiveita ja vastata tarpeisiin, vakuuttaa kauppias.

Uusi liiketila on jo avoinna, mutta virallisia avajaisia vietetään lokakuun puolella.