Tapahtumajutut

Kreisijärvi 24h-juoksu kirmataan elokuussa Reisjärven Petäjämäellä!

Uudenlainen juoksutapahtuma haastaa ihmiset juoksemaan Reisjärven kesäyöhön elokuussa. Järjestävänä tahona toimii Reisjärven Yrittäjät ry.

Reisjärvellä Petäjänmäen ulkoilukeskuksessa järjestetään 11.-12. elokuuta Kreisijärvi 24h- nimeä katava juoksutapahtuma. Vastaavanlaista tapahtumaa ei ole Reisjärvellä aikaisemmin järjestetty.

–Joskus on ollut tämmöisiä 24h-hiihtotapahtumia, joissa itsekin olen ollut mukana. Siihen se idea pohjautuu ja sitä lähdettiin työstämään yhdessä Muhosen Minnan kanssa. Yrittäjien hallituksestakin juoksutapahtuma sai sitten kannatusta ja aloitettiin suunnittelu, kertoo Jessica Koskela Reisjärven Yrittäjistä.

Tapahtumaan voi ilmoittaa max 8 hengen joukkueen. Joukkueet juoksevat Petäjämäellä suurimmaksi osaksi 3,5 kilometriä pitkää lenkkiä ja sitä juoksee yksi joukkueen jäsen kerrallaan. Joukkueilla on 24 tuntia aikaa kiertää reittiä ja eniten kilometrejä kasaan haalinut joukkue voittaa. Viimeisen tunnin aikana juostaan sprinttikierros.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

–Nyt on vasta kunnolla saatu markkinointi käyntiin. Joukkueita on ilmoittautunut jo muutamia, mutta lisää on varmasti tulossa. Ville Laitila teki tapahtumalle omat nettisivut, josta löytyy kaikki tarvittava info, Koskela kertoo.

Tapahtumaan voi ilmoittautua koko kesän ajan.