Kilpailutuksen avulla paras lainatarjous

Kuva:

MAINOS - LAINAA.COM -

Lainojen kilpailuttaminen käyttäen lainavertailupalvelua on nopea ja tehokas tapa löytää markkinoiden halvin laina.Lainaa.com on erikoistunut vakuudettomien lainojen kilpailuttamiseen. Yksinkertaisen hakulomakkeen avulla kuka tahansa voi kilpailuttaa haluamansa suuruisen lainan jopa 40 rahoittajan kesken. Hakemustietojen perusteella pankit ja rahoitusyritykset antavat yksilölliset lainatarjoukset, jotka palvelumme järjestää automaattisesti paremmuusjärjestykseen.

Viimeistään kilpailutuksen teettämisen myötä voi huomata, että lainarahaa tarjoavien rahoitusyritysten ja pankkien lainatarjouksissa on suuria eroja. Vaikka nimelliskorko olisi kahdessa tarjouksessa lähes sama, niin oheiskulut voivat tehdä tarjouksista hyvin erisuuruiset. Tärkeintä onkin aina käyttää vertailussa todellista vuosikorkoa, joka sisältää sekä koron että kaikki oheiskulut. Lainaa.com käyttää aina vertailussaan todellista vuosikorkoa korostaessaan kilpailutuksen tuloksissa edullisinta lainatarjousta.

Miten lainavertailupalvelua käytetään?

Lainavertailupalvelun käyttö on yksinkertaista ja se aloitetaan avaamalla lainahakemuslomake. Lomakkeella kysytään muun muassa hakijan henkilötiedot sekä koulutus- ja työtaustatietoja hakijasta. Kaikkia lomakkeen tietoja käytetään lainatarjousta kilpailutettaessa, joten tiedot kannattaa kirjata mahdollisimman tarkasti. Lomakkeelle syötetyt tiedot hakijasta suojataan lainakilpailutuksessa korkeatasoisen tieturvatekniikan avulla.

Lomakkeen lähettämisen jälkeen tapahtuva automaattinen kilpailutus kestää vain joitakin minuutteja. Henkilökohtaisesti räätälöidyt lainatarjoukset ovat tämän jälkeen nähtävillä Lainaa.com palvelussa selkeänä tuloslistauksena. Vaikka tuloksista on helppo nähdä edullisin lainatarjous, tuloksiin tutustumiseen kannattaa varata reilusti aikaa. Parhaimpien tarjousten osalta on tärkeää aina tutustua myös yksityiskohtaisiin lainaehtoihin.

Ennen lainasopimuksen hyväksymistä tulee aina lukea lainatarjouksen ehdot, joissa määritellään esimerkiksi mahdollisuus lyhennysvapaisiin kuukausiin ja lainan ennenaikaisesta maksusta aiheutuvat kulut. Näitä ehtoja kannattaa vertailla eri tarjouksissa ja miettiä niiden sopivuutta omaan elämäntilanteeseen. Toisinaan joustavat ehdot omaava laina, jossa esimerkiksi maksuerän muutoksista ei peritä huomattavia kuluja, on jopa parempi vaihtoehto kuin kireät ehdot omaava, mutta hieman halvempi lainatarjous.

Lopullinen lainasopimus tehdään lainatarjoajan omassa palvelussa käyttäen sähköistä allekirjoitusta. Lainarahat siirtyvät parhaimmillaan saman arkipäivän aikana tilillesi.

Lainavertailu Lainaa.com palvelussa on täysin riskitöntä eikä sido kilpailutuksen tekijää ottamaan lainaa. Palvelun tavoitteena on auttaa lainanhakijoita löytämään juuri itselleen sopiva kohtuullisen koron laina. Kilpailutuksen voi siten aina teettää uudestaan ilmaiseksi erilaisilla lainasummilla ja laina-ajoilla. Näin voit löytää parhaiten tarpeisiisi ja maksukykyysi sopivan lainan.

 

Huomioi nämä asiat lainavertailussa

Lainan ottamista kannattaa aina harkita huolella ja kartoittaa tarkat tarpeet lainan suuruudelle. Liian suurta lainaa ei pidä hakea edes varmuuden vuoksi. Lisälainan voi aina tarvittaessa kilpailuttaa erikseen, mikäli siihen tulee tarvetta. Itselleen sopiva kuukausierä takaisinmaksua varten on myös mietittävä tarkkaan. Lyhennyksen jälkeen rahaa tulee vielä jäädä myös arjen normaaleihin menoihin ja yllätyskuluihin.

Edullisemman koron voi saada, mikäli tekee yhteishakemuksen toisen lainahakijan kanssa. Tämä sopii esimerkiksi puolison kanssa yhteiseen omistukseen tulevan hankinnan yhteydessä. Yhteishakijat saavat pääsääntöisesti edullisempia lainatarjouksia. Yksin haettaessa säännölliset tulot ovat tärkeä kriteeri lainanmyöntäjille. Hakijan vakaat ja säännölliset tulot pienentävät lainan myöntäjän riskiä, joten lainaa saa tällöin edullisemmin.

Lainavertailupalvelu auttaa sopivan lainasumman ja takaisinmaksuajan löytämisessä. Lainan hakijan vastuulle jää sopivan kuukausierän päättäminen, jotta rahaa jää riittävästi muihinkin arjen menoihin lainalyhennyksen jälkeen. Lainaa.com lainavertailupalvelun kautta saaduissa tarjouksissa ilmoitetaan aina todellinen vuosikorko, joten yllätyskuluja ei valitun lainan takaisinmaksukuluissa tule vastaan.

Tutustu myös samalla muihin säästöpalveluihimme osoitteissaInsured.fi sekäSähköt.net ja katso, kuinka paljon reilummin voit säästää arjen raha-asioissasi!

Sisällöntuotanto: SEOSEON Digitoimisto