Paikallisuutiset

Kilometrikisan paikallisen tulokset pysyvät, mutta valtakunnallisessa kisassa kiritään

Kuva: Taru Kyllönen

Selänne seuraa alueensa tuloksia valtakunnallisessa Kilometrikisassa, jossa mitataan pyöräiltyä matkaa asukasta kohden.

Tuttuun tapaan Pyhäjärvi on Selänteen alueen kilpailussa 1. sijalla. Myös valtakunnallisesti kunnan sijoitus toisena on säilynyt jo useiden viikkojen ajan. Pyhäjärvellä on pyöräilty 21,7428 kilometriä asukasta kohden. Se tarkoittaa, että kunnalla on lähes 105 000 kilometriä pyöräiltynä.

Kisassa toisena (valtakunnallisesti 8.) pysynyt Kärsämäki on rikkonut 11 kilometrin rajan. Kunnassa on pyöräilty nyt 11,6461 km / asukas.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Myöskään kolmantena olevan Haapajärven (valtakunnallisesti 20.) sijoitus ei ole muuttunut Selänteen alueella, mutta kuten Kärsämäkikin, se on kirinyt yhden pykälän eteenpäin valtakunnallisessa kisassa. Haapajärvellä on pyöräilty nyt 6,7101 km / asukas.

Kisan viimeisenä oleva Reisjärvi (valtakunnallisesti 38.) on puolestaan kirinyt valtakunnallisessa kisassa kaksi sijaa. Reisjärven tulos on 4,2546 km / asukas.

Voit osallistua kisaan osoitteessa kilometrikisa.fi. Voit kerryttää oman kuntasi tulosta liittymällä johonkin joukkueeseen ja merkitsemällä sivustolle kotikuntasi oikein, tai voit liittyä kuntien omiin joukkueisiin:

Pyhäjärvi: Joukkueeseen pääsee osallistumiskoodilla Pyhäjärvi123.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kärsämäki: Joukkueeseen pääsee osallistumiskoodilla kärsämäki-23.

Haapajärvi: Joukkueeseen pääsee osallistumiskoodilla Haapajärvi123.

Reisjärvi: Joukkueeseen pääsee osallistumiskoodilla Kreisi 23.