Paikallisuutiset

Jehovan Todistajat kokoontuvat vuoden tärkeimpiin tilaisuuksiinsa

Haapajärvi

Jehovan Todistajat järjestävät Haapajärvellä, Reisjärvellä ja Pihtiputaalla 2. huhtikuuta erikoistilaisuuksia. Teemana on “Voit suhtautua tulevaisuuteen luottavaisesti”.

– Tämä yleisötilaisuus keskittää huomiomme Raamatussa esitettyihin syihin, joiden vuoksi voimme kohdata tulevaisuuden luottavaisesti. Tuon kirjan lupauksiin tutustuminen voi auttaa elämässämme jo nyt, sanoo Jehovan todistajien aluetiedottaja Heikki Haarala.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Luottamus tulevaisuuteen on tutkimusten mukaan ennätyksellisen alhaalla monissa maissa. Tähän ovat vaikuttaneet laajat talousvaikeudet, sotilaalliset konfliktit ja muut yhteiskunnalliset ongelmat.

Vaikka monien usko parempaan tulevaisuuteen on ymmärrettävästi horjunut, Jehovan todistajat järjestävät Haapajärvellä, Reisjärvellä ja Pihtiputaalla 2. huhtikuuta 2023 yleisölle tarkoitetun erikoistilaisuuden. Maksuton yleisötilaisuus järjestetään maailmanlaajuisesti kaikissa Jehovan todistajien valtakunnansaleissa. Tilaisuus on paikallisesti yksi Jehovan todistajien vuoden kohokohdista. Siihen voi osallistua myös videoneuvottelupalvelun avulla.

Jehovan todistajat kutsuvat ihmisiä myös vuosittaiseen Jeesuksen Kristuksen kuoleman muistojuhlaan, joka pidetään tiistai-iltana 4. huhtikuuta 2023. Muistojuhlaan odotetaan noin 20 miljoonaa henkilöä 118 000 Jehovan todistajien seurakunnassa ympäri maailman.

Molempiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy, eikä niissä kerätä kolehtia. Tarkemmat tiedot siitä, milloin ja missä tapahtumat järjestetään paikallisesti, ovat saatavilla Jehovan todistajien virallisella verkkosivustolla JW.ORG.